In Portfolio

Van 6 t/m 11 oktober vond de openingsweek plaats van SX: Centrum voor Sport, Marketing en Media. Onderstaand een fotoblog van enkele hoogtepunten!

premiere Making Of SX
Maandag 6 oktober

De week begon met een maandagavond borrel voor alle medewerkers uit het SX pand! Ook werd deze avond de door ons ontwikkelde Making Of SX film vertoond: een heuse première in het auditorium van SX. Bekijk de film hieronder:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ width=”550″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/SXGebouwontwikkeling.mp4″]

Dinsdag 7 oktober
De dag na de interne opening gaf onze directeur Jeroen een keynote presentatie over videomarketing bij het 24U SX Event. Onze presentatieruimte zat helemaal vol!

Presentatieruimte Veldkamp Produkties
Woensdag 8 oktober
Op  8 oktober vond de feestelijke, officiële opening plaats van onze nieuwe ruimte in SX! In het bijzijn van zo’n 120 klanten en groot-leveranciers werd er geborreld, vonden er rondleidingen plaats door het hele pand en werd onze filmproductie omtrent de SX Making-Of bewonderd. Onze buurman Pics United maakte deze fotoserie:

_ics9388

Voorafgaand aan de opening werden alle flessen bubbels mooi neergezet! De catering werd verzorgd door het Centre Court Café, dat zich op de begane grond van het SX gebouw bevindt. (foto door Pics United)

Directeur Jeroen Veldkamp luidde de opening in met een mooie speech en werd hierin bijgestaan door topzwemmer Bram Dekker.

_ics9429

Een Philips gloeilamp werd in een fitting van een vloerstandaard gedraaid als officiële openingshandeling! Dit pand was vroeger dan ook het Glasgebouw van Philips, waar het glas voor de gloeilampen werden gefabriceerd. (foto door Pics United)

_ics9447

_ics9454

_ics9466

_ics9474

_ics9495

 

_ics9456

_ics9471

_ics9472

_ics9492(foto’s door Pics United)

De zeer geslaagde middag heeft bijna €1.000,- opgeleverd aan giften voor Inloophuis De Eik! Ook heeft Stichting Van Gogh Village Nuenen een groepsarrangement cadeau gedaan aan de vrijwilligers van Inloophuis De Eik.

Donderdag 9 oktober
Op de donderdag werd de officiële openingshandeling van het hele gebouw op eenzelfde wijze uitgevoerd door Burgemeester Rob van Gijzel, onder leiding van Humberto Tan.

openingshandeling Rob van Gijzel en Humberto Tan
Ook de LED-wall aan de zijkant van het gebouw werd deze dag in het zonnetje gezet door het Eindhovens Dagblad! Op de onderste foto is, heel toevallig, ons team te zien tijdens de lunch in het Centre Court Café.

opening SX Eindhovens Dagblad

Zaterdag 11 oktober
De opening van onze helft van de tweede verdieping, het Veldkamp Produkties kantoor, werd nog eens dunnetjes overgedaan op de zaterdagmiddag. In het bijzijn van 120 familieleden en vrienden van het Veldkamp Produkties team, maar ook oud-collega’s en oud-stagiaires, vonden weer rondleidingen plaats en werd er gezellig geborreld en bijgekletst!

Familie en Vriendendag

We danken iedereen voor de aanwezigheid en bijdragen aan Inloophuis De Eik – en natuurlijk de prachtige cadeaus!

cadeaus opening Veldkamp Produkties

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.