In Behind the scenes, Blog, Tips, VP Nieuws

Speciaal voor de officiële opening van ons nieuwe pand, gebouw SX: Centrum voor Sport, Marketing en Media op Strijp-S, ontwikkelden wij een Making Of film. We waren o.a. aanwezig bij de sloop en herinrichting van het pand, bij belangrijke overlegmomenten tussen de grote partijen en we maakten, uiteraard, ook beelden van het eindresultaat.

Deze film werd op de eerste avond van de openingsweek aan alle ‘bewoners’ van het SX pand vertoond, en staat sinds deze week ook op onze website!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.