In Behind the scenes, Blog

Op woensdag 24 september vertrokken onze camera-assistent Lars en directeur Jeroen met onze partner YachtsXL naar de jaarlijkse Monaco Yacht Show. Drie volle dagen waarop zij alle ins & outs van de show te zien zouden krijgen! In deze blog blikt Lars terug op zijn ervaringen in het wonderschone Monaco. “Als camera-assistent is het natuurlijk hartstikke mooi om in zo’n omgeving te mogen werken, dus ik heb van elke uur 100% gebruik gemaakt!”

monaco5_540

“Op de eerste dag was het vroeg uit te veren om op tijd op de show aanwezig te zijn. Ik ben toen leden van de Holland Yachting Group gaan opzoeken om hun beursstand zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. De dag sloot af met een borrel met onvervalste Nederlands biertjes en borrelhapjes. Die avond ben ik nog even snel op weg geweest om in Monaco zelf locaties te gaan zoeken voor prachtige ‘lifestyle’ beelden. Ontzettend mooie auto’s, chique mensen en het pracht en praal van het welbekende Monte Carlo Casino.

monaco1_540

“De tweede dag begon met een mooie rondvaart door de haven en de baai van Monaco om de grootste jachten van dichtbij vast te leggen. Daarna moesten we meteen door naar de bar van Bargate Murray. Hiervoor hebben we een aantal interviews opgenomen en ‘s avonds waren we ook op de door hen georganiseerde Russian Party. Van dit event is ondertussen een mooie aftermovie gemaakt, waar niet alleen zij maar ook wij erg trots op zijn!

monaco2_540

“De derde en laatste dag stond in het teken van lifestyle. Alle mooi jachten, miniatuur modellen, bezoekers en accessoires zijn vastgelegd. Na de haven drie keer rond gelopen te hebben was het weer tijd om te gaan. Na nog even rustig gedineerd te hebben namen we de taxi naar het vliegveld waarna voor we het wisten weer met beide voeten in het vertrouwde Eindhoven stonden.

monaco7_540

“Ondertussen zijn de video’s klaar en zijn alle partijen erg te spreken over het resultaat. Kortom, missie geslaagd!”

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.