In Behind the scenes, Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Deze afgelopen week werd onze nieuwe werkplek in het SX: Centrum voor Sport, Marketing en Media gebouw officieel geopend. De rondleidingen door het pand en door ons kantoor waren enkel op uitnodiging, maar via deze blog krijgt u toch een kijkje op onze verdieping! Klik op ‘lees meer’ om een foto-impressie te zien van onze werkplek op Strijp-S in Eindhoven.

_mg_0875

Welkom bij Veldkamp Produkties! Als u de tweede verdieping van ons pand bereikt en u doorloopt naar achteren, is dit het eerste beeld dat u van ons kantoor heeft. De presentatieruimte waar we onze gasten ontvangen aan de linkerkant; een wachtruimte aan de rechterkant. U hoeft zich hier niet te vervelen: onze showreel staat hier de hele dag aan in een loop!

_mg_0926Achter de presentatieruimte opereert de afdeling Productie. Onze drie producers (Silva Munsters, Elaine Leijssen en Julie-Renée Sonneveld) regelen vanaf deze plek alle projecten van A tot Z. Ook onze regisseur Edwin Huijben heeft hier zijn bureau, net als de twee productie-assistenten die meewerken aan onze projecten. De foto van zwemmer Bram Dekker is een filmstill uit onze sponsorfilm Success Starts With Dedication.

Torenallee 3, Eindhoven (47 van 58)

Onze pantry is voorzien van een oven/magnetron, koelkast, vele kastjes en een Quooker kraan, waarmee we direct kokend water voor kopjes thee hebben.

_mg_0920

Achterin ons kantoor is een editsuite ingericht met drie plekken voor onze editors. Op deze foto is editor Rick Smits te zien en door het glas heen ziet u het kantoor van onze directeur Jeroen Veldkamp.

_mg_0906

Aan de andere zijde van de glazen, bestickerde wand zit onze motion designer Hans Nellen. De rest van deze tafel is ingericht met flexplekken (waaronder een extra plek om te kunnen monteren). Het hoge gedeelte van de tafel wordt gebruikt als plek voor interne besprekingen.

_mg_0872En laten we vooral onze office manager Marianne de Proost niet vergeten! Haar bureau staat vooraan het kantoor, op deze foto te zien in het verlengde van onze flexplek tafel.

_mg_0884

Naast het financiële eiland van Marianne bevindt zich onze presentatieruimte. Hier vinden onze intakes, briefings, vergaderingen en presentaties van offline- en online producties plaats. Het wanddoek aan de muur is wederom een still uit één van onze films, dit keer uit onze trailer voor de Brabant Awards. Het betreft een gloeilamp van Philips – helemaal passend in ons kantoor, want vroeger behoorde dit pand tot het werkterrein van Philips!

_mg_0889We hopen dat u het leuk vond om een kijkje te nemen in ons gloednieuwe kantoor! U kan ons hier de komende jaren altijd bereiken. Heeft u ons nieuwe adres ook al opgenomen in uw administratie?

Veldkamp Produkties
Torenallee 3
5617 BA, Eindhoven

Hopelijk tot snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.