In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Eindelijk is het zover. Deze week wordt het SX: Centrum voor Sport, Marketing & Media, als ook het nieuwe kantoor van Veldkamp Produkties, officieel geopend. I.v.m. de vele bedrijven in SX en de verwachte toestroom van klanten, leveranciers en andere betrokkenen zijn de openingsactiviteiten over een week verspreid. Onderstaand een overzicht!

Guus

Maandagavond 6 oktober vindt er een besloten bijeenkomst plaats voor alle ‘bewoners’ van SX. Dit wil zeggen: alle bedrijven die in SX gevestigd zijn en hun medewerkers. De interne kick-off van de openingsweek is dan een feit.foto_1

Dinsdag 7 oktober is het 24U SX Event. Het Eindhovens Netwerk Platform 24U in bedrijf, ook gevestigd in het SX, heeft voor al haar leden en introducés een bijzonder programma samengesteld, met ontvangst door SX nestor Bob van Oosterhout van Triple Double, inspirerende keynote presentaties van SX bewoners, waaronder een keynote van onze directeur Jeroen Veldkamp over videomarketing, uiteraard een netwerkborrel én een bijzondere voordracht van Hans van Breukelen en Björn van der Doelen._mg_0917

Op woensdag 8 oktober vindt de officiële opening van het kantoor van Veldkamp Produkties plaats. Vanwege de enorme belangstelling en voorschriften van de brandweer hebben wij helaas een selectie moeten maken uit ons relatiebestand. Zo’n 500 relaties zijn uitgenodigd om woensdag dit bijzondere moment met ons te vieren, om daarna, onder begeleiding, een rondleiding te krijgen in SX.

_mg_0875

Op donderdag 9 oktober vindt de officiële opening van Triple Double plaats én wordt het SX centrum officieel geopend door Burgemeester Rob van Gijzel van de Gemeente Eindhoven. Het besloten programma staat onder leiding van Humberto Tan. Ook dan vinden er rondleidingen plaats en ontvangen wij vele gasten op onze werkvloer.

Tweede verdieping SX

Zaterdag 11 oktober staat in het teken van de familie en vrienden van iedereen die in het SX werken. Op uitnodiging wordt iedereen in verschillende tijdsblokken ontvangen. Van 15:00u tot 17:00u ontvangen wij zo’n 100 betrokken familieleden en vrienden van medewerkers van Veldkamp Produkties. Voor hen doen we de officiële opening van woensdag stilletjes nog eens over. Ook daarna vinden er rondleidingen plaats in het SX.

foto 4 (4)
Al met al een zeer bijzondere week voor ons en een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf! Hopelijk zien we u op een van de bijeenkomsten deze week en zo niet, dan komt er wellicht een volgend moment waarop u het SX en ons kantoor kan komen bezichtigen. Eind deze week volgt ook een fotoblog waarin ons kantoor de hoofdrol speelt. Zo krijgt u sowieso onze nieuwe werkplek te zien!

Met dank aan Paul Raats en Erwin Korst voor foto’s die in deze blog zijn gebruikt.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Archana
  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe kantoorpand! Veel plezier deze week!

  • Veldkamp Produkties
   Beantwoorden

   Dankjewel Archana! We zijn er ook erg blij mee en krijgen vooralsnog alleen maar complimenten deze week. Heel prettig. 🙂 Fijne dag vandaag! ^JS

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.