In Blog, Fotoblog

Na een collectieve zomervakantie en de definitieve verhuizing van ons kantoor in augustus, gingen we weer met plankgas aan de slag in de maand september! Onze agenda’s waren gevuld met draaidagen, internationale opdrachten, opstartfases voor mooie nieuwe projecten en bijzondere vertoningen van onze producties. In deze blog een overzicht in foto’s & video’s!

LarsWebsite_540_250
In de weken na de zomervakantie vond een update plaats van ons team. Drie nieuwe stagiaires stonden in de startblokken om een half jaar bij ons te werken en wij mochten hen verwelkomen in ons gloednieuwe kantoor op Strijp-S. Creatief stagiair Lars en productiestagiaires Sophie en Juliette stellen zich aan u voor in deze blog. Naast de stagiaires voegden ook cameraman-editor Lin Hou Oei en producer Julie-Renée Sonneveld zich weer toe aan ons team.

commercialcampagne Veldkamp Produkties
We konden er met ons hele team weer flink tegenaan! Dat gebeurde o.a. met een internationale commercialcampagne, die we begin september opnamen. We updaten u eind oktober over deze campagne: dan gaan de spots on air!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/RoompotHoofdspot_HerfstDealsSeptember2014.mp4″] Onze nieuwe, herfstige, televisie- en radiocommercials voor Roompot Vakanties kunnen we u al wel laten zien. Begin september werden deze voor het eerst ingezet op o.a. de zenders RTL, SBS, SkyRadio en Q-Music. Heeft u de commercials al gezien?

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/David_van_Iersel.mp4″] Een andere productie die u van ons voorbij hebt kunnen zien komen, is dit bovenstaande interview, gemaakt voor het Parktheater Eindhoven. Samen met 9 andere geïnterviewden werd David van Iersel toegevoegd aan de bestaande reeks interviews die wij eerder in samenwerking met studenten van het Sint Lucas maakten. In de video’s staat de toekomstvisie tegenover het theater centraal. De opnamen vonden plaats in het Parktheater.

TUe opnamen Veldkamp Produkties
Een andere film die wij in de buurt konden opnemen, was de Architecture, Building & Planning graduate program film die we maken voor de Technische Universiteit Eindhoven. Het is de 17de film die we van de verschillende afstudeerrichtingen maken op de TU/e.

LedWall SX StrijpS
Het onderwerp architecture, building and planning is op dit moment ook nog bijzonder actueel voor ons kantoor. In de tweede week van oktober wordt ons pand officieel geopend en vóór die tijd worden alle puntjes op de i gezet. In de maand september werd er bijvoorbeeld hard gewerkt aan de LED-wall die binnenkort op de zijkant van ons gebouw wordt geplaatst. Hierboven ziet u hoe de LEDstrips worden aangebracht… En op YouTube is een video te zien met de mogelijkheden van de LEDwall!

Ons kantoor is inmiddels zo goed als af. Alle wanden zijn geplaatst en geschilderd, de bestickering is gedaan en decoratie als posters met stills uit producties (zoals hierboven: uit Success Starts With Dedication), lampen en planten staan op hun plek. Voor iedereen die niet aanwezig gaat zijn bij de officiële opening van ons pand, maken wij binnenkort een blogpost met een foto-impressie van ons nieuwe kantoor!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/dhg_trailer.mp4″] Een partij die ons kantoor op Strijp-S al grondig heeft kunnen bestuderen, is Document House Group. In onze eerste week na de verhuizing vond hier al de offline presentatie plaats voor de bovenstaande video die we in september hebben opgeleverd. De film is inmiddels ook toegevoegd aan ons online portfolio op YouTube!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/jasno_moodfilm_2014.mp4″ ] Ook nieuw op onze website zijn twee films die we voor Jasno hebben aangepast. Vier jaar geleden ontwikkelden we voor hen een moodfilm en meerdere productfilms. Inmiddels is het logo van Jasno veranderd, maar de films worden nog steeds ingezet – zelfs in meerdere talen! In ons portfolio ziet u de aangepaste films met nieuw logo.

Monaco Yacht Show 2014 blog
Een andere samenwerking die werd voortgezet in september was die met YachtsXL. Dit jaar bezochten wij, net als voorgaande jaren, meerdere luxueuze yacht shows. Hier maakte onze crew reviewfilms voor klanten, aftermovies en opdrachtfilms op locatie. In september vertrok onze camera-assistent Lars samen met directeur Jeroen met YachtsXL naar Monaco voor de vier dagen durende Monaco Yacht Show. Hier draaiden we veel sfeerbeelden van het festival…

Black Tie Monaco Yacht Show
… Maar waren we ook in gesprek met internationale klanten tijdens black tie gala avonden! Op bovenstaande foto maakt Jeroen zich klaar voor een speciale black tie avond op een yacht. De aftermovie van de Monaco Yacht Show wordt deze week gemonteerd en zal binnenkort ook op onze website te zien zijn!

DFE Pharma Duitsland foto
Maar Monaco was niet onze enige internationale klus. Voor het Duitse bedrijf DFE Pharma maakten wij opnamen in Gogh voor een bijzondere film. Een medewerker van het bedrijf is genomineerd voor één van de FrieslandCampina Awards prijzen, en wij mochten de nominatiefilm maken.

Provincie Noord-Brabant videopersbericht
Ook maakten we met en voor de Provincie Noord-Brabant een nieuw videopersbericht. De bovenstaande foto is een still uit de productie, gemaakt met een GoPro.

Beaumont Provincie Noord-Brabant still
Voor de Provincie Noord-Brabant leverden we naast een videopersbericht ook een film op, gemaakt in samenwerking met reclamebureau Beaumont. In de film staat de bereikbaarheid van de vijf grootste steden in Brabant centraal.

Ontdek de InfoFilm Brak Dekker
Onze maand werd afgesloten met twee hele bijzondere vertoningen van onze films ‘Success Starts With Dedication’ (over zwembelofte Bram Dekker) en ‘We Move Your Business’ (in opdracht van Eduard Trailers). Deze twee films waren namelijk geselecteerd voor vertoning op het Nederlands Film Festival in Utrecht! Tijdens het programmablok Ontdek de Infofilm werden de films vertoond en besproken, en wij waren er als trotse makers met ons bijna volledige team bij. Een trots moment!

En trots gaan we de volgende maanden ook weer zijn, wanneer we aan de slag kunnen met de projecten die werden opgestart in september. Op dit moment verkeren wij in de scriptfase met drie promofilms voor Created On Friday, Stimulus Programmamanagement en ronden wij conceptdocumenten af voor interessante partijen in België en in Brabant. Eén van deze concepten zou wel eens onze droomklus kunnen zijn… We informeren u graag volgende maand weer over onze avonturen!

Volg ons in de tussentijd op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube om niets te missen van onze kijkjes achter de schermen, nieuw opgeleverde producties en uitzenddata van televisiecommercials. Bedankt voor het lezen van onze blog en tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.