In Blog, Inspiratie, Tips, VP Nieuws

Op 18 november vindt op de High Tech Campus in Eindhoven de derde editie plaats van innoMarketing: het enige congres van Nederland over de marketing van innovaties. Veldkamp Produkties is mediapartner van het event en directeur Jeroen Veldkamp is één van de sprekers!

Vorig jaar was ons bedrijf ook al mediapartner van het congres. Wij maakten toen deze aftermovie:[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”/wp-content/uploads/video/webvideo/Inno_Marketing.mp4″ ]

 

Dit jaar maken we niet één maar twee video’s! Het congres zelf krijgt een aftermovie, maar we filmden ook de Battle Day die reeds heeft plaatsgevonden op het TU/e terrein. Deze innoMarketing Battle Day gaf startende ondernemers de kans om workshops over marketing, innovatie en ondernemerschap bij te wonen en om, aan het einde van de dag, te pitchen voor een jury. De drie winnaars van de dag worden tijdens het innoMarketing Congres op 18 november gepresenteerd als finalisten. Op het congres houden ze een eindpitch, waarna vakjury en het publiek samen bepalen wie de winnaar is.

Het programma van het innoMarketing congres bestaat uit een groot aantal sprekers, een netwerkborrel en een sessie Marketing Tools of Marketing Cases. Onze directeur Jeroen Veldkamp is één van de sprekers tijdens de sessie Marketing Tools. Tijdens zijn key note presentatie (van 14:30 uur tot 15:00 uur) zal hij het belang van video bij de marketing van innovaties toelichten.

Benieuwd geworden naar het congres? Kaarten kunnen worden aangeschaft via de website van innoMarketing. Ook is hier het volledige programma te bekijken.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.