In Blog, Tips, VP Nieuws

Strijp-S is sinds deze week een creatieve partij rijker: Created On Friday. Een partij waar wij al mee hebben mogen werken! Het bedrijf heeft een uniek initiatief bedacht dat over een aantal dagen officieel wordt gelanceerd. Wij maakten de promotie video.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”/wp-content/uploads/video/animaties/Created_on_Friday_Algemeen.mp4″ ]

 

Created on Friday is een online platform waarbij opdrachtgevers de mogelijkheid hebben om opdrachten te plaatsen en creatievelingen kunnen zich hierop inschrijven met een idee. Mensen thuis hebben ook een rol: zij kunnen precies volgen wat er gebeurt en stemmen op hun favoriete idee. Er wordt een top 5 samengesteld uit de meest geliefde ideeën, de opdrachtgever kiest een concept en vervolgens worden opdrachtgever en creatieveling aan elkaar gekoppeld om daadwerkelijk het product te maken. Dit kan van alles zijn: van een kunstwerk tot een kledingstuk. En dit alles vindt plaats binnen drie weken, waarop elke week op vrijdag de volgende stap in het traject in gaat!

Still 4

Veldkamp Produkties mocht voor Created On Friday in totaal drie promotievideo’s ontwikkelen. Een algemene promo (hierboven te zien), maar ook een promo specifiek voor opdrachtgevers en een laatste promo specifiek voor de creatieven. We maakten ze zowel in het Nederlands als in het Engels.

Benieuwd naar Created On Friday? Houdt de website in de gaten, het platform wordt gelanceerd op vrijdag 21 november!

Aanbevolen Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken