In Blog, Fotoblog, VP Nieuws

U heeft het niet kunnen missen: afgelopen maand werd onze verhuizing naar Strijp-S in Eindhoven definitief gemaakt in de vorm van de officiële opening van ons pand en ons kantoor. Veel van onze dagen stonden in het teken van de openingsweek, maar natuurlijk ging het dagelijkse leven ook gewoon door: draaidagen in binnen- en buitenland, offline en online montages en voorbereidingen voor spannende projecten aan het eind van dit jaar. In deze blog een overzicht in foto’s en video’s!

pinmar trailer 30s-_1

Waar we aan het begin van september nog kennis maakten met drie nieuwe stagiaires, begon de maand oktober alsof ze hier al jaren werkten. Productiestagiaires Juliette en Sophie pre-produceren draaidagen, plannen crew en apparatuur in en creatief stagiair Lars vloog alweer voor de tweede keer naar het buitenland om voor ons te draaien. Dit keer stond Mallorca (foto boven) op de planning: hier vond een golfevent plaats dat we samen met YachtsXL registreerden. Juliette en Sophie zochten het dichter bij huis: zij maakten een video voor school waarin ons kantoor pand centraal staat (foto onder). En daar hoort natuurlijk ook een viewing bij!

Sophie en Juliette stagevideo

Onze vaste crew werkte zo mogelijk nog harder. Zo waren onze cameraman/editor Rick, motion designer Hans en producers Julie, Silva en Elaine bijna fulltime bezig met de commercialcampagne Rumours, die vrijdag 24 oktober in première ging op nationale televisie. Het resultaat is nu ook te zien in ons portfolio!

Swiss Sense commercial 2014 op handen gedragen

Cameraman Lin Hou zat ook niet stil. Hij filmde in de maand oktober onder andere twee videopersberichten voor de Provincie Noord-Brabant, de Battle Day van het innoMarketing Congres op het TU/e terrein (foto onder) én portretvideo’s van medewerkers van een grote Eindhovense organisatie.

innoMarketing Battle Day

Ook waren we aanwezig bij het All Stars Experience event van onze klant Driessen HRM, waar we een aftermovie mochten maken. Cabaretduo Rob Urgert & Joep van Deudekom waren onderdeel van het programma, net als astronaut André Kuipers. Binnenkort is de aftermovie ook op onze site te zien.

drHRM

Naast het draaien van events, waren we ook zelf met onze films aanwezig op events! Het Parktheater in Eindhoven bestaat 50 jaar en speciaal om dit te vieren, ontwikkelden we in het afgelopen jaar 50 vergezichten waarin we mensen vragen naar hun visie op het theater van de toekomst. Tijdens het Jubileumfeest waren onze portretvideo’s te zien op speciale schermen. Heel erg tof!

Parktheater vergezichten

En binnenkort zijn onze films ook te zien op andere bijeenkomsten. Zo hebben we gefilmd en gemonteerd voor Stimulus Programmamanagement (ook bekend als OPZuid), die dit jaar hun 20jarige jubileum vieren. Stimulus verzorgt subsidieregelingen voor de drie zuid-Nederlandse provincies en tijdens de startpresentatie van de nieuwste subsidieperiode, wordt onze film vertoond. In de film combineerden we veel bestaand materiaal met interviews van betrokkenen.

stim

Ook namen we interviews op met de ons inmiddels zeer bekende jury van de Communicatieclub Bourgondie. Dit is het vijfde jaar waarin we films maken voor de zoektocht van CCB naar de beste marketing/communicatie campagne. De winnaar krijgt De Bonk! Vorig jaar eindigden we op de tweede plek in de race naar de publieksprijs. Op 19 november worden de genomineerden van dit jaar bekend gemaakt.

ccb

En rond die datum wordt ook de website Created On Friday gelanceerd! Dit zeer vernieuwende initiatief laat creatievelingen zich inschrijven voor opdrachten van klanten. Mensen thuis kunnen dit traject volgen en stemmen op hun favoriete inschrijving. Created On Friday vroeg ons om in de maand oktober een aantal promotievideo’s te maken, waarin we gebruik maken van animatie en portretshots van hippe creatievelingen. Houd onze website in de gaten voor het eindresultaat – binnenkort komen deze video’s in ons portfolio!

cof_1

Voor de opnamen van de hippe Created On Friday creatievelingen hoeven we tegenwoordig niet meer te zoeken, nu ons kantoor officieel geopend is op Strijp-S, hét bruisende centrum van creatieve bedrijven, freelancers en kunstenaars. Tijdens de SX Openingsweek nodigden we ruim 120 klanten en relaties uit om dit te komen beleven. Rondleidingen door ons pand werden afgewisseld met gezellige borrels. En onze Making Of SX film ging tijdens deze week officieel in première:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ width=”550″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/SXGebouwontwikkeling.mp4″]

Oktober betekende daarnaast ook een première voor de nieuwe bedrijfskledij van Veldkamp Produkties. De kleding, bedrukt met ons logo, komt van modezaak Bij Jaap in Uden. Onze crew maakte er al dankbaar gebruik van tijdens de openingsweek én bij de opnamen van de nieuwste, herfstige shoot voor Roompot Vakanties!

Roompot Vakanties opnamen

En onze mooie vooruitzichten voor de maand november voorspellen dat we de VP shirts vaker uit de kast mogen gaan halen. We zitten op dit moment in de script- en pre-productiefase voor verschillende partijen, van interieurverzorgers tot metaalleveranciers en musea. En er staat weer een reis naar het buitenland gepland voor één van onze cameramannen! Maar daarover meer in de volgende fotoblog… Volg ons in de tussentijd op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube om niets te missen van onze werkzaamheden en projecten!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.