In Blog, VP Nieuws

In samenwerking met YachtsXL zijn wij deze week aanwezig op de Qatar International Boat Show 2014, die van 11 t/m 15 november plaatsvindt in het Midden-Oosten aan de Perzische Golf. Dit jaar maken we twee daily films (aftermovies van één dag boatshow) en één algemene aftermovie.

qibs_2013

De Boat Show wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Het is er gemiddeld 35 graden en er komt veel lokale royalty op af. Met een aantal van hen nemen we ook interviews op. Aan cameraman Lin Hou zal het niet liggen: die is overal op voorbereid! Zijn draaimomenten op de show worden afgewisseld door dagen waarop gemonteerd wordt in een prachtige suite van het Mariott Hotel.

qatar_international_boat_show_2013
Vorig jaar waren wij ook aanwezig bij de Qatar International Boat Show. De onderstaande film was destijds het resultaat van vijf dagen draaien en monteren op locatie.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/yxl_bargate_2014.mp4″]

Foto’s en video’s van het evenement zullen de komende week door ons worden verspreid op Twitter. Volg ons om altijd op de hoogte te zijn van behind the scenes foto’s en tweets over onze projecten!

qatar_international_boat_show
De foto’s in deze blog komen van de officiële Qatar International Boat Show website.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.