In Behind the scenes, Blog, Tips

Ons kantoor, als ook het algemene SX: Centrum voor Sport, Marketing en Media interieur, werd volledig ontworpen door HAL2. De projectfilm die HAL2 maakte over het ontwerpen en inrichten van alle ruimtes, staat sinds kort online. En ons kantoor speelt er ook een rol in!

De film is ook te zien op de algemene website van HAL2.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.