In Blog, VP Nieuws

Naast de film die wij maakten over het ontstaan van het huidige SX pand (De Making Of SX), waren wij ook met een cameracrew aanwezig bij de officiële opening op 9 oktober 2014. De film is te zien onder ‘Vrije Producties’ in ons portfolio – maar ook na de klik!

Still

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ autostart=”false” width=”550″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/SX_Gebouw_ontwikkeling_met_Opening.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.