In Blog, VP Nieuws

Het komende half jaar helpen vier gemotiveerde, enthousiaste stagiaires mee aan onze projecten! Katrien en Tess helpen op de afdeling productie, Tobias is onze creatieve assistent op draaidagen en tijdens montages, en voor het eerst verwelkomden we ook een stagiaire op onze afdeling administratie: Suzanne. In deze blog stellen wij hen graag aan u voor!

Tobias

Tobias van Daal – stagiair creatief

“Tijdens mijn stage bij Veldkamp zal ik mijn kennis gaan gebruiken en verbreden op het gebied van film en montage. Camera, oftewel “het filmen”, is waar echt mijn passie ligt. Door middel van film een verhaal vertellen is wat ik erg interessant vind.”

IMG_8612

Tess van der Voort – stagiaire productie

“Van deze industrie word ik blij en daarom is Veldkamp de perfecte stageplek voor mij. Hier kan ik mijn passie voor audiovisuele productie nog verder uitbreiden en me zelf ontwikkelen tot een echte producer.”

fotokatrien (1)

Katrien van Engeland – stagiaire productie

“Als laatste jaars International Media & Entertainment Management student hoop ik bij Veldkamp Produkties nog meer ervaring op te doen op het gebied van media productie. Met mijn brede interesse in media productie, geduld en nuchterheid hoop ik bij te kunnen dragen aan mooie audiovisuele producties.”

Foto website

Suzanne Mareels – stagiaire administratie

“Bij Veldkamp Produkties ga ik mijn eindstage afronden. Ik volg de opleiding Directiesecretaresse/Management-assistent op het Summa College. Ik heb enorm veel zin in mijn eindstage bij Veldkamp Produkties! Het wordt voor mij een uitdaging om binnen een enthousiast team diverse werkzaamheden uit te voeren en te organiseren.”

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.