In Blog, Tips, VP Nieuws

ZLM Verzekering helpt u graag met preventietips tegen inbrekers! En wij mochten er recent bij helpen. ZLM vroeg ons om een ludieke spot te bedenken van 20 seconden die in de carnavalsperiode (13 t/m 17 februari) op Omroep Brabant wordt uitgezonden. De commercial gaat vandaag in première!

Het resultaat is toegevoegd aan ons portfolio en aan ons YouTube kanaal:

Eerder werkten wij, via reclamebureau GVDW, ook voor ZLM Verzekeringen met de “U Tevreden, Wij Tevreden” commercialcampagne. Ook deze werd destijds uitgezonden op Omroep Brabant!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.