In Blog

Onlangs vlogen we in vijf dagen de wereld over. We deden drie verschillende locaties aan op verschillende continenten om er te filmen voor de nieuwe Swiss Sense commercial. Zie hier het eindresultaat. De commercial is momenteel te zien op nationale TV in Nederland en België en is nu ook toegevoegd in ons portfolio.

 

 

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.