In Blog

Dat was even schrikken voor alle Nuenenaren; Jeroen Veldkamp pontificaal op hun deurmat. Want hij sierde de cover van het magazine Zó Nuenen, een magazine vol wetenswaardigheden van de Gemeente Nuenen en woonplaats van onze directeur Jeroen Veldkamp. Een twee en een half uur durend interview werd door schrijfster Marieke Peeters samengevat in een mooie optekening van de geschiedenis van Veldkamp Produkties en het wel en wee van Jeroen in Nuenen. Uiteraard werd het artikel voorzien van prachtige foto’s door LAV Fotografie en stills uit onze produkties.

IMG_0885 IMG_0881

 

U kunt het artikel lezen op: www.zonuenen.nl

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
 • peter coppens
  Beantwoorden

  Hoi,

  Goede start, mooie uitgave, goed leesbaar.

  Omdat ik ( particulier en op en top Nuenenaar en ca 3 jaar gewerkt aan eea ) de felste draagbare op batterijen werkende witte ledlamp in het ons bekende universum heb gemaakt, zou het kunnen zijn dat dit een leuk plaatje en misschien een klein tekstje oplevert: Googled u even mee : het lampie geeft nu 20.000.000 Lumen draagbaar wit licht ( btw :Een enkele 100 Watt gloeilamp geeft ca 110 Lumen wit licht) en in 2016 wordt dit ledlampie opgevoerd tot 100.000.000 Lumen; dit alles draagbaar en op batterijkes.
  Ach ziet u maar. 🙂
  Alle Nuenenaren gaan binnenkort hopelijk het licht zien en in november 2015 doe ik, buiten mededinging, mee met “”Eindhoven Glow””. Trouwens 2015 is ook het Internationaal Jaar van het Licht en of dat nog niet genoeg is: Van Gogh herdenking nationaal en internationaal. Steek uw licht maar eens op.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.