In Blog

We hebben bijna vakantie! Van 1 augustus t/m 23 augustus 2015 is Veldkamp Produkties gesloten.

Vorig jaar gingen we voor het eerst collectief dicht en dat beviel erg goed. De weken in de zomer zijn voor ons over het algemeen het rustigst omdat ook onze opdrachtgevers dan vaak genieten van een welverdiende vakantie. Vandaar dat we er ook nu voor kiezen om met z’n allen tegelijkertijd vrij te zijn, zodat we voor en na de vakantie met ons gehele team voor u klaarstaan.

Na onze vakantie gaan we weer fris en fruitig aan de slag. Ook presenteren we dan onze nieuwe producer aan u evenals de stagiaires die in september beginnen. Bovendien vieren we in september ons 20 jarig jubileum!

Maar nu eerst met de beentjes omhoog in een hangmat 😉

Wij wensen u ook een hele fijne zomervakantie!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.