In Blog, Fotoblog

Onze maand begon heel sportief! We werden door TIG Sports uitgenodigd als VIP’s voor het WK Beach Volleybal op de Hofvijver in Den Haag. Eerder maakten we voor dit event een trailer voor TIG Sports. Het wat minstens zo leuk als onze trailer al deed vermoeden. Wat een gave sport om naar te kijken en wat een toplocatie!

CI7pVgiWcAAZdPY

Ook wijzelf lieten ons van onze meest sportieve kant zien! Edwin, Marianne, Rick, Jeroen en Silva deelden rake klappen uit tijdens een hele gave boksclinic van Europees bokskampioene Marichelle de Jong in SX Sportsclub.

CKHqpZpUcAAkxnF

Maar er moest natuurlijk ook gewerkt worden! In 5 dagen filmden we in 3 verschillende landen op verschillende continenten om de nieuwe Swiss Sense Commercial te draaien.

CI26CsIUEAQ3egdss

CI26Co2UEAAWPf0

CJJIbdXUAAAoa-n

Na dit alles was onze regisseur wel toe aan een dutje in het vliegtuig. 😉

CJE08XxUEAEHvg5

Na de opnames is er in de post-productie heel hard gewerkt! En een paar weken later… zagen ook wij hem vanaf onze eigen bank, op onze eigen tv voorbij komen. Dat blijft leuk 🙂

CKJRmrEWwAAyPKN

Voor Roompot Vakanties produceerden we deze maand online video content waaronder een aantal parkfilms o.a. voor vakantiepark Weerterbergen.

IMAG0292 (1)

Eindelijk kwam de Sony FS7 binnen. Wat een prachtplaatjes kun je hiermee maken! Onze cameramannen hebben hem al veelvuldig ingezet de laatste tijd en zijn er erg blij mee.

CJdklg7WIAAhxhv

Hoe het met onze stagiaires is, waar we onlangs afscheid van moesten nemen? Heel goed! Tess, Katrien, Tobias en Suzanne zijn allemaal afgestudeerd en zo ook Lars, die vorig jaar stage bij ons liep. Extra leuk was het dat Katrien haar onderzoek over kruisbestuiving in SX en Lars zijn eindfilm bij ons kwamen presenteren. Hartelijk gefeliciteerd allemaal!

CI-UGL-UEAED84l

Om 04:00uur ging de wekker om op tijd in natuurgebied de Moerputten te zijn voor het mooiste ochtendlicht. We filmden hier voor de nieuwe corporate moodfilm van de Provincie Noord-Brabant!

IMG-20150724-WA0004

IMG-20150724-WA0006

Verder werkte we deze maand o.a. voor een (helaas nog “geheime”) kickstarter campagne, maakten we prachtige webvideo’s voor een grote uitvaartverzekering en maakten we een scientific webvideo voor DFE Pharma.

Het was weer een leuke maar ook drukke maand zoals u kunt zien. Het is dan ook best lekker dat het bijna vakantie is! Na morgen (31 juli) is Veldkamp Produkties drie weken lgesloten. We wensen u een hele fijne zomervakantie en vanaf 24 augustus staan we weer voor u klaar!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Erik Bunschoten
  Beantwoorden

  Hoi Jeroen, leuke BLOG. Zou ik me hiervoor kunnen inschrijven? Vind het altijd leuk jullie te volgen.

  Groeten aan Anja, ciao. Erik.

  • Silva
   Beantwoorden

   Beste Erik, Bedankt voor je bericht! Leuk dat je ons wilt volgen. Je kunt ons liken op Facebook als je wilt. Daar posten we alle nieuwe (foto)blogs op. Daarnaast zal ik je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Groeten van Jeroen!
   Groet Silva

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.