In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Wie zijn licht wil opsteken voor wat betreft marketing, communicatie en branding is bij Glow Your Brand aan het goede adres. Om die reden wordt dit succesvolle event op 12 november voor de derde keer georganiseerd! Inspirerende, interactieve cases van bekende en snel bekend wordende merken, openhartige sprekers met onverwachte inzichten en ideeën op een opvallende locatie. Waaronder de Key-note over ‘Onbewust Consumentengedrag’ door Ap Dijksterhuis, Hoogleraar Radboud Universiteit. Plus een rondleiding langs Eindhovens beroemde ‘Glow’ Forum of Light & Architecture!

Dat is Glow Your Brand 2015. Hét evenement voor marketing- en communicatieprofessionals dat een heldere gloed over jouw merk laat schijnen.

Om te laten zien dat er ook in Zuid-Nederland veel gebeurt op het gebied van branding, marketing en communicatie, organiseren de vijf initiatiefnemers dit evenement op donderdag 12 november voor de derde keer. Glow Your Brand 2015 wordt georganiseerd door Markteffect, ADDFOCUS, DeltaZuid, Happy Idiots en Veldkamp Produkties. Door de unieke samenwerking tussen deze vijf organiserende bureaus wordt elke gepresenteerde case vanuit een andere invalshoek belicht. Ook dit jaar wordt Glow Your Brand ondersteund door NIMA.

Terugblik
Op 13 november 2014 vond de tweede editie van Glow Your Brand plaats. Na het warme openingswoord van dagvoorzitter Adriaan Oomen was het de beurt aan de diverse sprekers. Heineken ontvouwde haar strategie rond het WK, Bakkerij van Heeswijk liet zien hoe ze de supermarkten op achterstand zette, PSV onthulde haar online strategie in het stadion en daarna kon het publiek de oculus rift ervaren. De verrassende Keynote werd verzorgd door de ‘Backpacker Intern’.
En als kers op de taart genoten de enthousiastelingen van een Glow-wandeling door de Eindhovense binnenstad. Deze dag bleek een krachtige voedingsbron voor branding, marketing en communicatieprofessionals en werd dan ook hoog gewaardeerd!

Het evenement op donderdag 12 november 2015 is bestemd voor directie, MT-leden en marketing- & communicatie professionals. Deelname kost €250,- exclusief BTW inclusief borrel en netwerkdiner. Voor NIMA-leden kost deelname met de toegangscode ‘1211NI15’ slechts €125,-. Aanmelden kan via www.glowyourbrand.nl/.

Website: http://www.glowyourbrand.nl/

Twitter: https://twitter.com/glowyourbrand/

 

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.