In Blog, Portfolio

Nieuw toegevoegd aan ons portfolio zijn twee teaser films die we maakten voor ATO-GEAR.

In september schreven we over onze actieve draaidag voor ATO-GEAR. ATO-GEAR heeft een innovatief product ontwikkeld genaamd Arion. Als onderdeel van de crowdfunding campagne rondom het product Arion, hebben wij onder andere twee teasers gemaakt voor ATO-GEAR.

Houd de website van Arion in de gaten voor meer informatie over dit nieuwe product!

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.