In Blog, Portfolio

Deze week hebben we een nieuwe productie toegevoegd aan ons portfolio: Copaco, challenge the future together.

Deze film hebben we gemaakt in opdracht van Copaco en is vertoond tijdens het Copaco Cloud Event dat op 8 oktober 2015 heeft plaats gevonden. Daarnaast wordt de film door Copaco ingezet richting hun klanten, intern en op social media. Middels de film wil Copaco laten zien dat de IT wereld snel verandert en bedrijven hierin mee zullen moeten. De film informeert en inspireert de kijker over de veranderende IT wereld.

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.