In Blog, De tip van...

De tip van… Hans

Hans is iedere keer weer onder de indruk van de video’s van lifestyle merken zoals Sony, Nike en Adidas. ‘Hun boodschap raakt me iedere keer weer. Dat is precies wat een campagne succesvol maakt: het raken van de gevoelige snaar.’

‘Veel organisaties, ook onze klanten en wellicht wijzelf soms ook, willen te veel informatie overbrengen. We willen allemaal zoveel mogelijk vertellen in zo min mogelijk tijd. Terwijl we vooral een gevoel zouden moeten overbrengen. Niet alleen is een korte, krachtige kernboodschap van belang, maar ook passend beeld en geluid.’

Still uit Sony Bravia balls truck

Hans tipt: ‘Bekijk de websites, video’s en commercials van lifestyle merken en kijk hoe zij hun boodschap overbrengen en wat jou raakt. Probeer dit te vertalen naar je eigen boodschap. Wat is het gevoel dat je wilt overbrengen en met welk doel? Kun je dat in nog minder woorden vangen?’

Deze tip kan iedere organisatie, met ieder willekeurig budget, toepassen. Het enige dat je nodig hebt, is creativiteit en een portie lef om te durven schrappen.

Enkele leerzame video’s die Hans graag met ons deelt:

SONY. BALLOONS.

Sony BRAVIA Bouncy Ball Advert

adidas US Football /// #FR3AK 2019

Sony “Eye Candy”

[FUTURECRAFT.LOOP] – Made To Be Remade

Dear Sports, Listen Up! Golf is Here To Create.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het team tijdens Sloep KroepoekKate en Rick met Roompot Vakanties medewerkers bij een video event