In Blog

Of we met zijn allen in een drakenboot wilden gaan zitten voor een goed doel? “Ja!” klonk het van alle kanten. Dus daar zaten we dan gisteren, in de drakenboot, roeiend voor het goede doel.

Na een korte uitleg over hoe we onze heupen tegen de zijkant moesten drukken, ver naar voren moesten buigen, allemaal in hetzelfde tempo moesten roeien en vooral niet naar andere boten mochten kijken, konden we van start.

Roei, roei, roei, roei. “Hé, dit gaat best goed.” Roei, roei, roei, roei, roei. “Volgens mij liggen we voor – o nee, niet naar de andere boot kijken.” Roei, roei, roei, roei, roei, roei, roei, roei, roei, roei, roei. “Pfff waar is die finish eigenlijk!?” Roei, roei, roei, roei, roei;
Jaaaa gewonnen!

En we wonnen zelfs alle drie de heats: op naar de halve finale!

Het team in voorbereiding op Sloep Kroepoek

Jeetje, ik dacht dat mijn gebrek aan gespierde schouders me parten ging spelen maar drakenbootroeien is duidelijk meer een conditie dingetje (óf mijn schouders staan er beter voor dan ik dacht).

Onze trommelaarster Elaine had het trouwens het zwaarst te verduren. Met een heuse blaar sleepte zij als eerste, en gelukkig als enige, een pleister in de wacht.

Tijdens de bloedstollende halve finale mét fotofinish, kwamen we helaas elf honderdste seconden tekort. Prodrive ging er met de winst vandoor, dus daar eindigde ons drakenbootavontuur.

Aan onze outfits lag het in ieder geval niet. Hoewel we voor de eenvoudige ‘made in China’-hoofdband zijn gegaan en niet voor het ambitieuze plan ons hele team als sushi te verkleden (het is nog geen carnaval, Silva), wonnen we de eerste prijs voor best geklede team!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Producer Kate met de Koe van SilvaDe drie meest memorabele commercials van dit moment door Veldkamp Produkties