In Blog

4 oktober jl. vond de 25e verkiezing van de BOV (Beste Ondernemers Visie) Award plaats, jaarlijks georganiseerd door JCI Eindhoven. Alweer voor het 18e jaar zijn we samen met ASML, Eindhovens Dagblad, Rabobank en Drukkerij SNEP Gouden Sponsor van het event en maakten wij ook dit jaar de videoportretten van de drie genomineerde ondernemers; Frank van de Ven van i-team Global, Jeanette en Henri Veldsink van Veldsink Advies Groep en Bernard Gosselink van Ctouch.

Samen met zo’n 15 relaties waren we te vinden op de mooie en inspirerende middag in het parktheater in Eindhoven. De genomineerden voor de award werden ondervraagd door dagvoorzitter Wim Daniels die de gevarieerde middag begeleidde. Bovendien werd de middag ondersteund door gastspreker van de middag Joseph Oubelkas die met zijn verhaal, jarenlang onschuldig in een mensonterende gevangenis, en de wijze waarop hij de kracht heeft gevonden zich niet klein te krijgen, de zaal liet verbazen.

Portretvideo’s

De portretvideo’s die wij maakten introduceerden ieder van de genomineerden binnen zijn of haar eigen organisatie, ondersteund door voice-over commentaar van juryleden Tiny Sanders en Marc Cootjans. Benieuwd? Bekijk dan hieronder de video’s.

Frank van de Ven | i-team Global

Jeanette en Henri Veldsink | Veldsink Advies

Bernard Gosselink | Ctouch

Winnaar van de award werd Frank van de Ven, global ambassador van i-team Global, die we graag van harte feliciteren.

ASML Young Makers Award

Naast de BOV Award werd ook de ASML Young Makers Award uitgereikt. Tijdens de middag kregen de genomineerden van deze award de gelegenheid om in vijf minuten het publiek te overtuigen van hun winnende en beste product. Vervolgens mocht het publiek haar stem uitbrengen. Winnaar hiervan is Dennis van der Wiel, medeoprichter van Polariks, met een hyperspectrale sensor t.b.v. precisielandbouw.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vier corporate videos waar Kate van Veldkamp Produkties trots op isERP is rekenen met de rekenmachine