In Blog

Mijn naam is Marika en ik ben 20 jaar oud. Ik volg op het Summa College in Eindhoven de opleiding “Managementassistente.” Het tweede leerjaar van mijn opleiding begon met een stageperiode, daarom ben ik 26 augustus aan de slag gegaan als office-assistente bij Veldkamp Produkties.

Managementassistente

In juli dit jaar heb ik op het Summa College mijn diploma van de opleiding secretaresse niveau 3 gehaald. Ik wil me graag verder ontwikkelen en meer leren, daarom besloot ik om door te stromen naar niveau 4, managementassistente. Omdat ik al mijn diploma van niveau 3 heb gehaald, mocht ik het eerste leerjaar van niveau 4 overslaan. Mijn opleiding wordt nu steeds breder. Naast alle administratieve vakken leren wij bijvoorbeeld over ondernemerschap en HRM.

Werkzaamheden

Vanuit mijn school werd mij aangeraden om te gaan solliciteren naar een stageplaats bij Veldkamp Produkties. Er waren een aantal studenten van mijn school die hun stage bij Veldkamp Produkties met een goed gevoel hebben afgerond. Toen ik van Marianne een e-mail kreeg dat ik aangenomen was, was ik ontzettend blij! Ik vind Strijp-S heel indrukwekkend, dus ik heb er erg veel plezier in om stage te lopen in het creatieve hart van Eindhoven.

Mijn takenpakket

Elke dag houd ik me bezig met vooral administratieve taken zoals inkomende facturen stapelen, agenda’s beheren, informatie in New Base (het CRM systeem) bijwerken en soms ook telefoneren. Ik zorg er voor dat de presentatieruimte altijd voorbereid is als we klanten ontvangen. Gastvrijheid is volgens Marianne een van de belangrijkste pijlers binnen ons vak. Ik heb hier dan ook heel veel over geleerd.

Natuurlijk vond ik de eerste weken bij Veldkamp Produkties heel spannend omdat je opeens te maken krijgt met veel onbekende mensen, maar ook omdat ik niet veel wist over de wereld van filmen en produceren.

Door het warme welkom van het hele team en de goede begeleiding van Marianne voelde ik me met elke week steeds meer op mijn gemak.

Wat mijn stage bij Veldkamp heel uniek maakt is dat wij als stagiaires ook projecten krijgen die we samen uitvoeren. Een paar dagen geleden hebben wij zelfstandig de Bliksemstage voorbereid voor vmbo leerlingen van SintLucas. Op dit moment zijn we ook bezig met het filmen van een kerstvideo en we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.

In het kort: Ik ben erg blij en tevreden met mijn stage bij Veldkamp Produkties en ik heb zin in de tweede helft van mijn stage!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Take-away Salon AlpinBriefing met een klant