In Blog

De afgelopen weken is het team van Veldkamp Produkties versterkt met de komst van ervaren filmproducent en producer Monne Tuinhout. Allereerst op projectbasis in een pilotperiode, maar de komende tijd gaat Monne als producer van Veldkamp Produkties diverse projecten uitvoeren. 

Dit ter vervanging van producer Myrthe Mönnich, die deze week haar laatste project heeft afgerond. Myrthe wilde zich graag meer gaan focussen op projecten met een langere doorlooptijd zoals documentaires en speelfilms. In de ruim anderhalf jaar dat Myrthe onderdeel was van ons team hebben we samen mooie projecten gemaakt en veel van elkaar geleerd. Wij wensen haar dan ook in haar nieuwe ambitie veel succes en hopen in de toekomst wellicht weer eens samen te kunnen werken.

Als filmproducent en producer ziet Monne de grootste uitdaging in het verbinden van mensen, technieken en werkwijzen. En dat is waar Monne zich, binnen het team van Veldkamp Produkties maar ook met ons netwerk van ervaren freelance specialisten, op gaat focussen. Maar ook het pre-visualiseren welke aspecten binnen een productie een meerwaarde gaan leveren aan het eindresultaat om vervolgens te zorgen dat de productiewaarde zo hoog mogelijk wordt binnen de gestelde kaders. Go Monne! Welkom in ons team.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tonpraeten EdwinStil uit de zeven belangrijke videotrends voor 2020