In Blog

…maar niet uit het hart. Na 9 jaar gaat Silva ons team verlaten. Ze begon 9 jaar geleden als producer, maar verving al redelijk snel Danny Braks in wat we toen nog het Management Team noemde. Al doende leerde ze daar, naast het managen van projecten, ook het managen van een organisatie. Als rots in de branding stuurde ze, samen met Marianne en Jeroen, de organisatie de afgelopen jaren door diverse fases heen. Om af en toe ook nog steeds als creatief maker actief te zijn; zo schreef ze scripts, deed regie tijdens opnamen en bouwde haar huis zelf om tot opnamestudio. Om haar te bedanken voor al die diverse rollen hebben we voor haar een waar kunstwerk laten maken:

Ondertussen is ze ook nog moeder geworden van 2 heerlijke zoons. Dat maakte dat ze van 5 naar 4 naar uiteindelijk 3 werkdagen per week ging en dat was steeds moeilijker te combineren met haar senior rol in de organisatie en haar grenzeloze betrokkenheid.

Ze vond een nieuwe uitdaging bij Optimise Marketing in Gemert. Een takenpakket dat nieuw in te richten is en… dichter bij huis. Wij wensen haar daar enorm veel plezier en succes en hopen dat onze wegen wellicht in de toekomst nog eens zullen kruisen.

Afscheidslunch Silva
Afscheidslunch Silva

Tijdens een lunch hebben we vorige week, ja het werd emotioneel, afscheid van elkaar genomen en had ze mooie woorden voor ons:

Wat was het een gave tijd bij Veldkamp Produkties; ik had de 9 jaar voor geen goud willen missen. Ik ben dankbaar voor de lieve collega’s, de super leuke opdrachtgevers en de gave films waar ik aan bij mocht dragen.

De werkzaamheden van Silva worden overgenomen door Kate en Monne. Zij zijn inmiddels ingewerkt op hun nieuwe rollen en staan fulltime klaar om de organisatie verder te ontwikkelen en projecten samen met opdrachtgevers tot een succes te maken.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samenwerking met Habufa Meubelen opnames4K Video