In Blog

Vannacht 24u Nederlandse tijd en 6pm New York Time zijn de Awards bekend gemaakt van New York Festivals World’s Best TV & Film 2020. Jaarlijks worden deze awards uitgereikt tijdens een gala op de NAB Show in Las Vegas; de grootste media & entertainment conferentie van de wereld, maar door de corona crisis heeft de organisatie besloten de bekendmaking online te laten plaatsvinden. Het New York Festivals World’s Best TV & Film is de grootste internationale competitie voor televisieproducties en opdrachtfilms uit de hele wereld. Voor de 2020 editie zijn uit meer dan 50 landen zo’n 1000 televisie- en videoproducties ingezonden welke door een vakjury van 205 mensen uit de hele wereld zijn beoordeelt.

Winnaar NYF

Veldkamp Produkties was met 3 films in 4 categorieën finalist. De film ‘Creating Opportunities’, geproduceerd voor en in samenwerking met SiNTLUCAS, won een Gold World Medal in de categorie Editing. De film ‘Change the Inevitable’ geproduceerd voor en in samenwerking met BrabantDC en de Provincie Noord-Brabant won een Bronze World Medal in de categorie Public Relations & Social Engagement. Winnaars in overige categorieën in deze competitie zijn bijvoorbeeld Endemol Shine, The Walt Disney Company, Al Jazeera, BBC Studio’s en vele andere grote internationaal bekende productiehuizen. In 2018 viel Veldkamp Produkties in deze competitie ook al in de prijzen met een Bronze World Medal voor de productie ‘We Bring High-Tech To Life’ voor Sioux Technologies.

We zijn trots op deze enorme waardering van collega’s over de hele wereld!

NYF Winnaar

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recent Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

GuusBehind the scenes Swiss Sense