In Behind the scenes, Blog

Onlangs hebben wij opnamen gehad voor het nieuwe Vincent van Gogh museum in Nuenen. Een film compleet gericht op het leven van Vincent toen hij in Nuenen woonde. De film werd gemaakt voor het Vincentre, een museum in Nuenen ingericht om mensen een blik te geven in het leven van Vincent tijdens zijn periode in Nuenen Het Eindhovens Dagblad was ook bij de opnamen aanwezig en maakte een reportage over onze werkzaamheden.

[pro-player width=’530′ height=’320′ autostart=’true’ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=p9HbIzPcpu8[/pro-player]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.