In Blog, Inspiratie, Nieuwe media, overig, Techniek, Tips, VP Nieuws

De nieuwe website van Veldkamp Produkties is gelanceerd! 6 september jongstleden hebben we een lange periode van brainstormen, design en ontwikkeling afgerond en de nieuwe website online geplaatst. We hebben het over een compleet andere boeg gegooid met een website die interactief is, een kijkje biedt in de keuken van Veldkamp Produkties en die ook vol staat met alles wat we gedaan hebben, aan het doen zijn en ooit wellicht gaan doen. Lees alles over onze ideeën, artikelen over ontwikkelingen uit het vak, behind the scenes verhalen en ervaringen van klanten op ons gloednieuwe blog.  Daarnaast is er nog veel meer te vinden dus kijk vooral even rond!

We zijn erg benieuwd wat jij er van vindt en we staan altijd open voor feedback. Laat het ons even weten met een reactie onderaan dit bericht.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Frans
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met de nieuwe website. Ziet er erg goed uit! Ik hou jullie in de gaten.

 • Simone
  Beantwoorden

  Wat leuk! Mooie interactieve website, waar we wat meer van jullie te weten kunnen komen. Keep up the good work!

 • Jenna Driessen
  Beantwoorden

  Hoi! Erg mooie site! Heel gaaf dat ‘ie zo interactief is! Succes nog met alles!

  Gr Jenna!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.