In Blog, overig, VP Nieuws

In samenwerking met Rotary Nederland is Veldkamp Produkties bezig met het opzetten van een campagne om polio de wereld uit te bannen. We hebben een televisiecommercial en radiocommercial gemaakt waarin ambassadeur Peter Timofeeff mensen oproept geld te storten op gironummer 9779 om polio uit te roeien.

In januari 2011 gaan we een documentaire maken waarin Peter Timofeeff gevolgd wordt  tijdens zijn bezoek aan poliopatiënten in India. Vorige week filmden we in Keulen een interview tussen Peter Timofeeff en Deepak Kapur, het hoofd van de Indiase PolioPluscommissie. Dit waren de eerste opnamen voor de documentaire van komend jaar.

Bill Gates

Om de ziekte Polio te bestrijden is 555 miljoen dollar nodig. Rotary-verenigingen over de gehele wereld gaan de uitdaging aan om dat geld in te zamelen. Wanneer de Rotaryclubs binnen 2 jaar 200 miljoen dollar bij elkaar verzamelen zal Bill Gates, oprichter van Microsoft, het bedrag met 335 miljoen dollar aanvullen. Daarmee is het bedrag compleet om Polio uit te roeien. Wij hopen door onze bijdrage aan het project dit doel mede te realiseren.

Bekijk de trailer of  de volledige videoproductie die we eerder maakten over deze ziekte.

Meer informatie over de actie ‘End Polio Now’ vindt u op de website van Rotary International.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.