In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Voor het nieuwe jaar 2012 de allerbeste wensen namens de gehele crew van Veldkamp Produkties.

We zijn nog aan het nagenieten van de vele afgeronde produkties van 2011 zoals onder andere alle mooie produkties die we mochten maken voor de Provincie Noord-Brabant, de trip naar India voor End Polio Now voor Rotary International, De Making Of van de Bende van Oss, de parkfilms voor Roompot Vakantieparken, de stoere commercial van Starline voor Koolen en Wordragen en zo kunnen we er nog vele opnoemen. Niet te vergeten zijn we op de valreep van het nieuwe jaar van start gegaan met de muzikale produkties van The Clash of the Coverbands…

Wij hopen dat het een gezond, stralend, succesvol, gelukkig maar bovenal een oogstrelend jaar mag worden waarin we graag nog meer mooie produkties voor u gaan maken. Produkties waarin we u meenemen op onze visuele reis waarin creativiteit, emotie en beleving vanaf de eerste tot de laatste seconde centraal staan…

Wij kijken er naar uit!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.