In Blog, Tips, VP Nieuws

Vanaf 25 februari start Omroep Brabant met de serie ‘The Clash of the Cover Bands’. In 12 afleveringen wordt gezocht naar de beste coverband van de Benelux.

Het televisieprogramma pakt de competitie op vanaf de regiofinale Zuid-Nederland en volgt specifiek de zes Brabantse bands die door de voorrondes zijn gekomen. In de serie worden de Brabantse bands geportretteerd, zien we hoe de bands door professionals gecoacht worden en een liveoptreden op toonaangevende poppodia in Nederland. Een vakjury beoordeelt het liveoptreden en bepaalt, naast met het aanwezige publiek, welke bands doorgaan naar de Benelux SemiFinals in Hilversum en de Benelux Grand Finale in 013, Tilburg.

Het programma wordt gepresenteerd door Cilla Niekoop, als leadzangeres van Ch!pz met 5 nummer-1 hitnoteringen en meer dan 1,5 miljoen verkochte geluidsdragers weet zij als geen ander wat succes betekent.

De bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands’ bestaat al sinds 2004 en heeft menig band met hun gewonnen single in de Mega Top 100 gelanceerd, waaronder Rattlesnake Shake, Present Danger en PitchLight. Bad Medicine, de winnaar van 2011, stond onlangs met hun single ‘Hang on to you’ in de mega top 100.

Het programma is een co-productie tussen Omroep Brabant, Stichting The Clash of the Cover Bands en Veldkamp Produkties BV en wordt vanaf 25 februari 12 weken lang elke zaterdagavond uitgezonden op Omroep Brabant TV.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Van Overloop Joke
    Beantwoorden

    We kijken uit naar de afleveringen, alvast proficiat met jullie programma!

    De leden van Coverband DIAZ.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.