In Behind the scenes, Blog

Wat heeft twee projectieschermen, drie tekeningen, vijfentwintig visuals en een industriële hal vol met vreemde designvoorwerpen? Het antwoord is een bijeenkomst van 2018Brabant Culturele Hoofdstad, een project waarvoor Veldkamp Produkties op 15 december jongstleden op Strijp-S in de weer was. Ons was gevraagd een presentatie te verzorgen aan de raad- en staatsleden met speciale betrokkenheid bij de campagne.

Het doel van de avond: een dromerig, sferisch beeld geven van wat voor vorm Brabant zou kunnen aannemen als zij zou worden  verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Door middel van gekleurde sfeerverlichting, visuals waarin 2011 werd verbeeld en de tekenkunsten van Jan Vriends werden drie reizen beschreven door artistiek leider Martijn Sanders. Op onderstaande (smartphone)foto kunt u zelf beslissen of dat is gelukt!

Eerder maakten wij al drie animatiefilms voor 2018Brabant en een Call For Ideas video. Deze zijn te vinden in ons portfolio.
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/animaties/BCH_WijOntdekkenDeToekomst.mp4″ ]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.