In Blog, VP Nieuws

Tijdens een zinderende avond is dinsdag 4 januari bekend gemaakt dat Veldkamp Produkties de CCB-Award heeft gewonnen; dé Communicatieprijs van Brabant. Volgens de jury was Veldkamp Produkties met de campagne ‘The fifth element’ voor meubelfabrikant Bert Plantagie ‘een absolute winnaar’.

De CCB-awards worden jaarlijks uitgegeven door het Brabants Dagblad en Communicatie Club Bourgondië, de grootste regionaleberoepenvereniging in haar soort. Een nationale vakjury beoordeelde maar liefst 36 reclamecampagnes in de categorieën ‘Effectief’ en ‘Creatief’, ontwikkeld door communicatiebureaus uit Brabant.

Veldkamp Produkties won in de categorie ‘Creatief’ met de campagne ‘The fifth element’ voor meubelfabrikant Bert Plantagie. In 4 productfilms worden meubelstukken vernietigd door de elementen water, vuur, aarde en lucht, opgenomen met een super highspeedcamera, vertraagd en reversed afgespeeld.

Uit het juryrapport: “The Fifth Element verrast en daagt uit tot denken. Branchestijl doorbrekend, origineel, relativerend en ‘in your face’. Prachtige uitvoering door de combinatie van eenvoud en perfectie in detail. Een absolute winnaar”.

De vakjury van de CCB-Awards bestaat uit:

 • voorzitter: Joris van Zoelen (founding partner / strateeg bij merkadviesbureau Synergie, initiatiefnemer van Creative Connection en oud-voorzitter van Pragma en Nima Communicatie)
 • Dr. Huub Evers (Lector interculturaliteit en journalistieke kwaliteit en Hoofddocent media-ethiek van Fontys Hogeschool Journalistiek)
 • Peggy van Grinsven (secretaris Brabants Zeeuwse Werkgevers, Kring Midden-Brabant)
 • Rocco Mooij (Hoofdredacteur Communicatie)
 • Baukje ter Huurne (manager internal relations Essent)
 • René Westbroek (manager Communicatie TNO Industrie en Techniek)
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=false image=”/wp-content/uploads/2011/01/bertplantagiestillvideo.jpg” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/2011/01/bp45sec_website169.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
 • Anneke Veldkamp
  Beantwoorden

  Lieve mensen allemaal van Veldkamp Producties
  Wil jullie graag van harte feliciteren met deze fantastische prijs.
  Een geweldige opsteker!! Geniet er van en ga zo door.
  Veel sucses met wat jullie nog meer voor moois gaan maken.Ben supertrots op jullie allemaal!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.