In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

De komende maanden staat de crew van Veldkamp Produkties op de set bij de nieuwe grote Nederlandse speelfilm De Bende Van Oss! Deze film, geregisseerd door André van Duren (Kees de Jongen, Mariken), wordt verwacht in september in première te gaan. Wij verzorgen de Making-Of in een flitsende, historisch verantwoorde televisieserie van 4 à 6 delen die op Omroep Brabant TV zal worden uitgezonden!

De Bende Van Oss behandelt thema’s als geweld, bedrog en prostitutie in het Brabantse dorpje Oss van de jaren ’30. De ‘messentrekkers’, zoals de bende ook wel werd genoemd, waren hier actief. Hun roekeloze acties tegen de autoriteiten in de buurt leidden uiteindelijk tot de val van het laatste vooroorlogse kabinet in Nederland. Grote namen uit de filmwereld die in deze productie zullen schitteren zijn o.a. Sylvia Hoeks (De Storm, Tirza), Daan Schuurmans (Alles is Liefde, Briefgeheim), Marcel Musters (Gooische Vrouwen, De Troon), Frank Lammers (Nachtrit) en Theo Maassen (TBS). De film zal grotendeels op verschillende plaatsen in Brabant worden opgenomen.

De Making-Of verzorgen wij in samenwerking met studentenstagiaires van De Eindhovense School.
Zij zullen, samen met begeleiders vanuit Veldkamp Produkties, aanwezig zijn op de filmset om de mooiste, leukste en interessantste onderdelen te registreren die komen kijken bij het maken van een grote speelfilm!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en onze ervaringen achter de schermen…

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.