In Blog, Inspiratie, overig

Bovenstaande ‘aanbiedingen’ zien we helaas steeds vaker: een videoproductiesite die bedrijfsfilms aanbiedt in diverse pakketten voor een vast tarief. “Dit pakket bestaat uit: 1 opnamedag , 2 dagen montage en u krijgt het eindresultaat op DVD.”

Lekker overzichtelijk en niet al te duur. Maar waarom hebben wij dan niet zo’n aantrekkelijk aanbod? “Doe mij maar pakket 2” past gewoon niet bij ons. Wij leveren maatwerk. Al meer dan 15 jaar. Wij gaan liever met u in gesprek om aan te voelen wat nu exact uw vraag is, wat u ‘tussen de regels door’ zegt. Waar uw bedrijf voor staat en, nog belangrijker, wat uw toekomstvisie en missie is.

Het zal niet de eerste keer zijn dat wij, na een inspirerende kennismaking, uiteindelijk een compleet ander idee gaan uitwerken dan een opdrachtgever in gedachte had toen hij/zij besloot een afspraak met ons te maken. Niet dat we per definitie anders willen zijn, maar er is al zoveel van hetzelfde en net als dat wij geen verstand hebben van uw vak, vragen wij aan onze opdrachtgevers niet op onze stoel te gaan zitten, maar te vertrouwen op onze expertise. Zoals bijvoorbeeld Swiss Sense, Roompot Vakanties, Olympus Camera’s, Tiger Products, NMa, IBN Groep, Driessen Autogroep of de Provincie Noord-Brabant dat, met succes, al jaren doen.

Juist de kennismakingsgesprekken maken ons vak onder andere zo leuk: samen een frisse start maken aan een nieuw creatief avontuur. Dit zou in een fixed-price pakket niet zo ontspannen plaatsvinden of – erger nog – niet of per telefoon plaatsvinden en niet meer gaan over oneindige mogelijkheden en kansen, maar direct over praktische zaken: aantal locaties, opnamedata etcetera.

Wij horen u denken: “Ja, maar dát kost veel geld” Zijn wij dan zoveel duurder? Nee, wij vinden alleen dat je een film niet met een druk op de knop kan bestellen alsof je printpapier besteld. Wij gaan voor long term klantenrelaties. Elkaar goed leren kennen en samen telkens weer een unieke productie neer zetten. Een film waar we samen trots op zijn en die u met trots laat zien. 1 + 1 = 3. En het zal niet de eerste keer zijn dat de film u in veelvoud opbrengt, dan wat het heeft gekost. Zeker met de nieuwe media als effectief marketinginstrument.

Neem gerust contact op als u eens vrijblijvend met ons wilt ‘kennismaken’. Wij inspireren u graag! In een volgende blogpost schrijven we over hoe een prijs tot stand komt: welke factoren bepalen de prijs?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.