In Blog, VP Nieuws

We hebben de afgelopen week hard gewerkt aan nieuwe commercials voor Van Gogh Brabant. Vanaf 13 april worden ze 2 weken lang uitgezonden bij STER & Cultuur op de publieke omroepen. In opdracht van Scheepens Reclame Adviseurs B.V. zijn er 5 verschillende versies gemaakt die de Van Gogh locaties in Brabant op de kaart moet gaan zetten. De commercial is een eerste aanzet van een campagne die door zal lopen tot 2016. Deze overkoepelende campagne moet ervoor zorgen dat Van Gogh in Brabant nationaal en internationaal voorgoed op de kaart wordt gezet.

In iedere commercial wordt er één Vincent van Gogh ‘hotspot’ in Brabant belicht. Namelijk Van Gogh Village in Nuenen, Vincents Tekenlokaal in Tilburg, Noordbrabants Museum in ’S-Hertogenbosch, het Vincent van Gogh Huis in Zundert en het Vincent van Gogh Informatiecentrum in Etten-Leur. Voor meer informatie over deze culturele hoogtepunten in Brabant zie de website van Van Gogh Brabant.

Dankzij het harde werken van onder andere onze vormgever Hans Nellen is de commercial binnen een week tot stand gekomen! Bekijk de Van Gogh Brabant commercial in ons portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.