In Behind the scenes, Blog

Het productieteam van Veldkamp Produkties is druk met de productie van een commercial voor Starline, internationale marktleider van o.a. luxe zwembaden.

ACTIE!
De opnames zitten er inmiddels op. Vorige week woensdag, 11 mei, was het zover. 25 mensen  verzamelen zich op de filmlocatie in Waalre. 2 zwembaden zijn een paar dagen van te voren al ingegraven en hoeven alleen nog maar gevuld te worden met warm water. Daarna kunnen de opnamen beginnen. De loodgieter sluit de warmwater kraan aan en voila; de baden zijn in mum van tijd vol. Klaar voor actie! Alles is onder controle en zelfs de zon lacht ons toe. Gelukkig maar, want de 5-jarige hoofdrolspeler kan niet wachten om in het water te springen. Of springt hij liever OP het water? In onze commercial is alles mogelijk. Meer verklappen we nog niet.

Bekende Nederlander
Wel kunnen we alvast vertellen dat er een Bekende Nederlander in de spot meespeelt. Deze dame trok veel aandacht van de overige buurtbewoners.  Wie het is? Ook dat blijft nog even een verrassing. Houd onze website en Twitter goed in de gaten! De commercial wordt op dit moment gemonteerd en uiteraard is het eindresultaat  binnenkort ook op de website te bewonderen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.