In Blog, Tips, VP Nieuws

Met de theatervoorstelling Ach, Zalig Man gooien JW Roy en Frank Lammers naar aanleiding van het boek en de cd een hilarische hommage aan de Brabantse dorpscultuur op de planken in alle 8 de dorpen van De Acht Zaligheden. Lammers speelde de portretten uit het boek als echte rasartiest na, terwijl Roy in de toneelstukjes figureert en de nummers voor zijn rekening nam.

 “Trekte gij die belachelijke jurk nou maar uit en ga maar een liedje zingen.”

– Frank Lammers

Jammer genoeg zouden de optredens alleen in de 8 dorpen van De Acht Zaligheden te zien zijn. Natuurlijk prachtig voor de Duizelnaar, de Eerselnaar en alle andere –naren, maar de rest van Brabant zou het spel moeten missen. Totdat Jeroen Veldkamp op uitnodiging van Omroep Brabant TV er zijn oog op liet vallen. Hij vond dat de show de Brabantse identiteit weergeeft en meende dat het op Omroep Brabant moest worden uitgezonden. Zodoende kunnen we aankomende zondag 11 september kijken naar deel 1 en zondag 18 september naar deel 2 van de theaterregistratie Ach, Zalig Man.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/tvproducties/ach_zalig_man__promo_voor_veldkamp_website169.mp4″ ]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.