In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Al ruim een week mag ik aansluiten bij Veldkamp Produkties. Sinds vorige week loop ik hier stage en ik heb geloof ik nog geen één keer koffie hoeven halen. Behalve voor mezelf dan. Niks ‘doe dit’ of ‘doe dat’, maar “Sander, zou je willen…?” Lekker hoor. Vandaar dat ik nu dit hier nu vertel. Ik mág, en ‘ja-ik-zou-willen’. Schrijven vind ik nou eenmaal leuk en dat hebben ze hier tot dus ver goed in de gaten. Ik ben nu al betrokken bij conceptontwikkelingen voor bedrijfsfilms en ondertussen worden me kleine schrijfopdrachtjes zoals deze me – zonder verplichtingen(!) – toegeschoven. Ach, al zouden ze het me verplichten. Kom maar op! Als ik hier mijn beroep van kan maken hoor je mij niet klagen.

Ik moet alleen wel wennen aan het idee ‘in opdracht van’. Schoolproducties blijven toch altijd jouwes. Producties waar de “ik wil dit, dus we doen dit’. Nu moet een klant zich kunnen vinden in het idee. Een taxi die met super dikke SFX ontploft waarna het logo van een niet nader te noemen taxibedrijf op het scherm knalt; leuk. Maar betekent dat nou automatisch dat deze taxi’s dus technisch niet helemaal 100% in orde zijn? Je kunt altijd over van alles schrijven, maar of een bedrijf zich zo ook wil profileren is maar de vraag. Een lástige vraag om precies te zijn en iets waar ik duidelijk op moet oefenen.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.