In Blog, VP Nieuws

Als cameraman, geluidstechnicus of editor stagelopen is best wel spannend. Als deze stage bij Veldkamp Produkties is dan wordt het nog spannender. De spanning wordt pas echt intens als je stageproject de Making-Of van de speelfilm De Bende van Oss blijkt te zijn. Al deze spanning hebben wij als studenten van De Eindhovense School  in samenwerking met AVEC al achter de rug.

Maar het staat in geen enkele verhouding tot de spanning die we nu voelen. Onze lichaamstemperatuur stijgt naar koortsachtige hoogte. Onze omgeving merkt ons zenuwachtige gedrag. Zaterdagochtend niet uitslapen, maar de wekker om 7 uur gezet. Snel wat water door mijn gezicht en een stoel neerzetten op een prominente plaats in de kamer. TV aan op Omroep Brabant met het geluid op bijna maximaal. Want de eerste aflevering van ONZE productie wordt op TV vertoond. De komende zes zaterdagen zullen familie, kennissen en hééééél  veel andere kijkers kunnen zien wat wij de laatste tijd onder begeleiding van geweldige professionals hebben geleerd.

Prachtig dat we dit tijdens onze studie hebben mogen leren…

Kijk mee op Omroep  Brabant, vanaf zaterdag 20 augustus de eerste keer om 7.45 uur. Daarna herhaald tot 17.00 uur. Vanaf 18.45 uur elk uur herhaald tot de volgende middag. Na de uitzending ook te zien op de website van Omroep Brabant!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.