In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Opgroeien met sporten is voor mij een vanzelfsprekendheid. Bij ons thuis draaide namelijk alles om voetballen. Niet alleen bij de plaatselijke vereniging, maar elke pauze op school en elk vrij uurtje ging op aan voetballen. Thuis hadden wij een redelijke grote tuin en daar kwamen vrienden graag een potje ballen. Diverse, door mijn vader zelfgemaakte, goalen sneuvelden. Net als de planten in de tuin en de ramen van de garage en berging. Zelfs de planten van de buren kregen het te verduren. Met enige regelmaat kregen wij op ons donder, werd ons zakgeld ingehouden of gaf de buurman de ballen niet terug voordat wij onze excuses hadden aangeboden. Een heerlijke tijd.

In de achtertuin waande ik mij namelijk geregeld Ronald Koeman. Die, bij een gelijke stand en met nog 1 minuut op de klok, tijdens de Champions finale, een vrije trap nam vanuit een onmogelijke positie. Wanneer de bal dan naast ging, liet de scheidsrechter (ikzelf) de vrije trap altijd terecht overnemen wegens het te vroeg inlopen van de onzichtbare muur. De finale won ik altijd!

Het plezier, het fanatisme en het enthousiasme uit die tijd komen mij nu goed van pas. Veldkamp Produkties is namelijk een 5-delige serie aan het maken voor E-TV (educatieve televisie), waarin we sporten stimuleren bij kinderen en hun ouders. Hierdoor mag ik mij weer mee laten nemen in de passie en spelplezier van kinderen tijdens het sporten, ouders interviewen en (oude) sporthelden ontmoeten.

Net als voor de productie ‘Sportplan 2016’ (zie de video onder dit bericht) ontmoet ik weer Hans van Breukelen. Verder interviewen we o.a. Yuri van Gelder. Zij kunnen als ambassadeur van de sport kinderen en ouders overtuigen dat sporten belangrijk is. Ook volgen we vijf gezinnen met kind(eren) die een sport beoefenen. We gaan met ze mee naar trainingen, wedstrijden, vieren samen de sportprestaties, kletsen na in de kantine en zitten bij ze aan tafel tijdens het avondeten. Misschien doen we ook nog de was met ze!

Het wordt een mooie, oprechte en sportieve serie waar ik met veel plezier aan werk. Ik kan haast niet wachten tot het uitgezonden wordt op televisie, maar eerst gaan we nog flink aan de slag met de opnamen en de montage. Volg onze Twitter voor behind-the-scenes foto’s op de draaidagen!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/sportplan.mp4″ ]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Arie Muller
    Beantwoorden

    Veldkamp en de meewerkende studenten van de AP opleiding het blijft een machtig conglomeraat. En zo kunnen dingen gedaan worden die anders misschien wel niet mogelijk waren. Win-win in optima forma!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.