In Blog, Tips, VP Nieuws

“Eén van de beste periodefilms van Nederland” (NL Filmdoek), “de inhoudrijkste Nederlandse misdaadfilm aller tijden” (Filmkrant) en “meer dan uitstekende misdaadparel” (MoviePulp). Met deze lovende kritieken is de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2011, De Bende van Oss, nu ook op DVD en Blu-Ray te verkrijgen in een speciale 2-disc edition. Hierop staan ook de door Veldkamp Produkties gemaakte Making-Of serie en videoclip met Guus Meeuwis, Frank Lammers en JW Roy.

Naast deze extra’s zijn ook het audiocommertaar van Brabantse regisseur André van Duren, de trailer van het boek, een making-of van de special effects en een aflevering van Andere Tijden te zien op disc 2.

De DVD en Blu-Ray is te onder andere te koop bij Blokker.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.