In Blog, Inspiratie, overig

Iedereen met een telefoon of camera kan tegenwoordig een filmpje maken en deze uploaden op YouTube. Er wordt dan ook per minuut meer dan 100 uur aan video geüpload op YouTube (bron: YouTube statistieken). Tussen al die grappige homevideo’s en DIY tutorials zitten ook de nieuwste commercials, clips en corporate films waar wij geïnspireerd door worden. Tijdens onze interne viewing bekijken we juist die films die ons opvallen.

De interne viewing plannen we gemiddeld een keer per maand in. Aan het einde van de dag verzamelt het hele team in onze presentatieruimte om verschillende films te bekijken. De films die we bekijken zijn ingezonden door mensen binnen ons team en zorgen voor een kippenvel moment of juist een goede discussie, bijvoorbeeld omdat we de film allemaal anders ervaren. Hoe dan ook levert de viewing vaak inspiratie voor nieuwe ideeën of het gebruik van nieuwe technieken.

Benieuwd welke films ons afgelopen week inspireerden?

  • Baseball Choreografie van de Harlem Globetrotters en Stomp opgenomen in één take!

  • Air France commercial uit 2015 – “France is in the air!”.
    Bekijk ook de making of van deze film!

 

  • Ook Coca-Cola heeft een nieuwe marketingstrategie. Op Adformatie zagen we de films met de nieuwe pay-off “Taste the feeling” voorbij komen.

http://www.youtube.com/watch?v=oMKMIpDumAI

Wat vinden jullie van de nieuwe marketingstrategie?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.