In Blog, Tips, VP Nieuws

Alle regio finales zijn achter de rug en de achttien halve finalisten zijn bekend. Maar wie behoren werkelijk tot de beste negen coverbands van The Clash 2011 Benelux Edition en verdienen een plekje in de Grand Finale? Vanavond zien we de eerste drie bands die strijden in de eerste Semi Final, namelijk ’t Luchtorkest uit Zeist, Steeler uit Rotterdam en RazZ uit Enschede. Zij zorgen voor zeer afwisselende muziek met covers van onder anderen John Mayer, Led Zeppelin en de Jeugd van Tegenwoordig.

Net als bij Regio Finale Zuid wordt ook nu weer elke gezongen noot, gitaarsolo en drum-explosie nauwlettend in de gaten gehouden door onze vakkundige jury: John van den Borne, Antonia Holthuizen en Ronald Seerden.

Mis het niet, zaterdag 17 maart om 18.44 op Omroep Brabant!

Twitter mee: #TCOTCB

Door de corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen.
Jeroen Veldkamp transformeert Veldkamp Produkties naar een adviesbureau voor indrukwekkende en effectieve organisatie en communicatie strategieën.

Binnenkort vindt u hier een verwijzing naar de nieuwe website.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.