In Blog, Tips, VP Nieuws

Alle regio finales zijn achter de rug en de achttien halve finalisten zijn bekend. Maar wie behoren werkelijk tot de beste negen coverbands van The Clash 2011 Benelux Edition en verdienen een plekje in de Grand Finale? Vanavond zien we de eerste drie bands die strijden in de eerste Semi Final, namelijk ’t Luchtorkest uit Zeist, Steeler uit Rotterdam en RazZ uit Enschede. Zij zorgen voor zeer afwisselende muziek met covers van onder anderen John Mayer, Led Zeppelin en de Jeugd van Tegenwoordig.

Net als bij Regio Finale Zuid wordt ook nu weer elke gezongen noot, gitaarsolo en drum-explosie nauwlettend in de gaten gehouden door onze vakkundige jury: John van den Borne, Antonia Holthuizen en Ronald Seerden.

Mis het niet, zaterdag 17 maart om 18.44 op Omroep Brabant!

Twitter mee: #TCOTCB

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.