In Behind the scenes, Blog, Tips, VP Nieuws

De vakanties zijn weer voorbij en wij hebben absoluut niet stilgezeten. Benieuwd naar wat wij recent voor producties hebben gemaakt? De nieuwste opdrachten zijn nu ook verwerkt in onze showreel.

Te zien zijn de mooiste momenten uit onze tv-producties, commercials, animaties, opdrachtfilms, productpresentaties en webvideo’s. Hoeveel herkent u? Onze documentaire voor de Efteling, de tv-serie The Clash of the Coverbands of misschien onze commercials met Nicolette van Dam, Peter R. de Vries en Veronica van Hoogdalem? Neem snel een kijkje. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.