In Blog, Tips, VP Nieuws

Vorige week hebben we de eerste drie halve finalisten al gezien, maar daarmee is de strijd nog niet voorbij. Brabantse band SOC zal het deze keer moeten opnemen tegen IMI & Band uit Den Haag en Koyle uit Genk in België. Zal het commentaar net zo lovend zijn als de vorige keer? Want de concurrentie wordt groter en groter.

We nemen een kijkje achter de schermen als de bands gecoacht worden door “The Godfather” van The Clash, John van den Borne. Én we leren de heren en dame van SOC uit Terheijden weer wat beter kennen.
Benieuwd? Kijk mee, zaterdag 24 maart om 18.44 op Omroep Brabant.

Twitter mee: #TCOTCB

www.clashofthecoverbands.nl

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.