In Blog, Tips, VP Nieuws

Nu er al twee winnaars bekend zijn, resten er nog twee winnaars. In de uitzending van zaterdag 10 maart maken we kennis met de laatste bands uit de Regio Finale Zuid: de Brabantse bands Rock D Opera en SOC, die samen met de Limburgse band Area45 strijden om een felbegeerde plek in de Halve Finales van The Clash of the Cover Bands.

Tevens zal er van alle bands van Regio Finale Zuid een publiekswinnaar verkozen worden. Cilla Niekoop zal samen met John van den Borne bekendmaken welke band er als laatste naar de Halve Finales zal gaan.

Kijk de ontknoping van Regio Finale Zuid, Zaterdag 10 maart om 18.44 op Omroep Brabant!

Twitter mee: #TCOTCB
www.clashofthecoverbands.nl

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.