In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Na een maand lang regelen, plannen, e-mailen, figuranten zoeken en knutselen, kwam op donderdag 4 oktober de grote proef. Zonder senior producer Silva, maar met Marlene en Merel (de nieuwe productie stagiaires) ging de Veldkamp crew op pad voor een bijzondere draaidag.

Voor Marlene en mij (Merel) was dit onze eerste ‘echte’ draaidag. Waar het normaal gaat om een hoog cijfer op school, ging het nu om het tevreden maken van een klant. Dat is toch echt even andere koek…

De draaidag was voor de corporate moodfilm van GGD Brabant-Zuidoost en daar is heel wat geregel aan vooraf gegaan. Er moest gefilmd worden op wel 4 verschillende locaties in Eindhoven: het Bloemenplein, basisschool De Wilakkers, het mega hippe gebouw de Witte Dame en ook cafetaria de Willem V.O.F. mocht niet ontbreken. Daarnaast hadden we meer dan 30 figuranten en ontzettend veel shots te draaien, waaronder een ambulance op school en het zetten van een vaccinatie. Alsof dat alles nog niet genoeg was, moesten Marlene en ik zelf ook even figureren. Gedoemd om te mislukken? Echt niet!

Vol trots kunnen Marlene en ik u melden dat het een geslaagde dag was. Ik moest als figurant verliefd kijken, maar dat was een makkie met zo’n hunk als tegenspeler. Juf Marthe van basisschool De Wilakkers en haar klas 4a zijn geboren acteurs en alle kinderen werkten heel goed mee. Eén van hen was zelfs erg complimenteus. Hij vroeg of ik (met mijn 19 jaar) de moeder van 8-jarige Florian was. Misschien moet ik toch maar wat crèmepjes gaan smeren…

Ook bij de GGD en Cafetaria Willem de V.O.F verliep het vlekkeloos. Alle medewerkers waren enthousiast en de figuranten hadden aardig wat ervaring. Het liep op rolletjes: we waren zelfs vóór de geplande tijd klaar! Het resultaat? Nog even geduld… De video is binnenkort in ons portfolio te zien!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.